Welkom

U bent continu bezig de juiste afweging te maken voor de onderneming. Continuïteit, financiële zekerheid, behoud van gezondheid. Deze afwegingen liggen tussen groei en nieuw perspectief en het securiseren van uw vermogen. Hogenhouck analyseert, inventariseert en kanaliseert, vraagt daadwerkelijk door en spreekt duidelijke taal. Een effectieve aanpak en reële inschatting van uw mogelijkheden. Snelheid en creativiteit, focus en samen met u gaan voor een optimaal resultaat. Dit begint bij het eerste contact en eindigt niet bij de transactie.

Waarom

Diensten

Koop een onderneming

Marktaandeel uitbreiden, een nieuwe markt veroveren of een nieuwe activiteit starten? Door een overname kunt u deze wens versneld realiseren. Wij gaan met u dit traject aan met open vizier, voortdurend ondernemend en te allen tijde kritisch.

Verkoop een onderneming

Nieuw perspectief geven aan uw onderneming en (een deel van) uw vermogen verzilveren? Wij inventariseren, taxeren, vragen door en spreken klare taal over de aanpak en mogelijkheden. Daarna volgt een passend proces en optimaal resultaat.

Diensten

  • Transacties

    3zxxkzf3gx

    Finalist

    Finalist, open source IT specialist op het gebied van het ontwikkelen en beheren van applicaties met focus op de Zorg en Onderwijs, neemt per februari 2016 iProfs over. iProfs ontwerpt, bouwt en beheert internet toepassingen die de online doelstellingen van haar opdrachtgevers helpen verwezenlijken. Dit kunnen websites, portalen en/of mobiele oplossingen zijn. iProfs biedt haar diensten aan middels detachering en projectbasis, desgewenst inclusief beheer. Het hart van haar oplossingen is de Java technologie. Binnen iProfs zijn 45 medewerkers werkzaam. Finalist, in 1988 opgericht en opererend vanuit Maarssen, Rotterdam en Eindhoven bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt software om open IT oplossingen te realiseren. Met deze oplossingen helpt zij organisaties intenser samen te werken met hun belangengroepen door creatie van begrip, inzicht en openheid. Middels advies, projecten en beheer realiseert Finalist intelligente websites, maatwerk applicaties en integratie-oplossingen. Binnen Finalist zijn 90 medewerkers werkzaam. Hogenhouck trad op namens Finalist (de koper).

    Lees meer

Transacties