Welkom

U bent continu bezig de juiste afweging te maken voor de onderneming. Continuïteit, financiële zekerheid, behoud van gezondheid. Deze afwegingen liggen tussen groei en nieuw perspectief en het securiseren van uw vermogen. Hogenhouck analyseert, inventariseert en kanaliseert, vraagt daadwerkelijk door en spreekt duidelijke taal. Een effectieve aanpak en reële inschatting van uw mogelijkheden. Snelheid en creativiteit, focus en samen met u gaan voor een optimaal resultaat. Dit begint bij het eerste contact en eindigt niet bij de transactie.

Waarom

Diensten

Koop een onderneming

Marktaandeel uitbreiden, een nieuwe markt veroveren of een nieuwe activiteit starten? Door een overname kunt u deze wens versneld realiseren. Wij gaan met u dit traject aan met open vizier, voortdurend ondernemend en te allen tijde kritisch.

Verkoop een onderneming

Nieuw perspectief geven aan uw onderneming en (een deel van) uw vermogen verzilveren? Wij inventariseren, taxeren, vragen door en spreken klare taal over de aanpak en mogelijkheden. Daarna volgt een passend proces en optimaal resultaat.

Diensten

  • Transacties

    flinndal

    Flinndal

    Flinndal is volledig overgenomen door Vision Healthcare. Flinndal is een van de grootste aanbieders van voedingssupplementen in Nederland. Flinndal hanteert een klein en overzichtelijk assortiment met de belangrijkste vitaminen van hoge kwaliteit. Flinndal heeft sinds haar oprichting in 2005 een plek verworven in de top 100 grootste webwinkels van Nederland en is ook actief in België, Duitsland en Frankrijk. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Transacties