Welkom

U bent continu bezig de juiste afweging te maken voor de onderneming. Continuïteit, financiële zekerheid, behoud van gezondheid. Deze afwegingen liggen tussen groei en nieuw perspectief en het securiseren van uw vermogen. Hogenhouck analyseert, inventariseert en kanaliseert, vraagt daadwerkelijk door en spreekt duidelijke taal. Een effectieve aanpak en reële inschatting van uw mogelijkheden. Snelheid en creativiteit, focus en samen met u gaan voor een optimaal resultaat. Dit begint bij het eerste contact en eindigt niet bij de transactie.

Waarom

Diensten

Koop een onderneming

Marktaandeel uitbreiden, een nieuwe markt veroveren of een nieuwe activiteit starten? Door een overname kunt u deze wens versneld realiseren. Wij gaan met u dit traject aan met open vizier, voortdurend ondernemend en te allen tijde kritisch.

Verkoop een onderneming

Nieuw perspectief geven aan uw onderneming en (een deel van) uw vermogen verzilveren? Wij inventariseren, taxeren, vragen door en spreken klare taal over de aanpak en mogelijkheden. Daarna volgt een passend proces en optimaal resultaat.

Diensten

  • Transacties

    Finalist

    Finalist

    Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Finalist, specialist in ICT oplossingen, begeleid bij de overname van 100% van de aandelen TDC Lighthouse. TDC Lighthouse Internet Solutions (TDC) is een niche ICT onderneming opererend vanuit Maarssen en specialist in de industriële sector en social business. Door er dicht op te zitten en actief mee te denken in het belang van de opdrachtgever is TDC een flexibele organisatie dat slagkrachtig creatieve en werkbare internet oplossingen biedt.

Transacties