Waarom Hogenhouck

Hogenhouck kiest voor een oorspronkelijke benadering in de wereld van een fusies en overnames. Wij winnen het vertrouwen met een doordachte, transparante en krachtige aanpak. Hogenhouck? Ondernemers met puur enthousiasme voor het vak!

Vinden van de juiste partij

Of het nu gaat om het kopen of verkopen van de onderneming: wij vragen door en verdiepen ons in uw situatie. Vanuit die diepgaande analyse gaan wij op zoek naar partijen die bij u passen. Ons vizier is naar buiten gericht en wij staan dagelijks in contact met collega adviseurs, sectorspecialisten en ondernemers over proposities die op de markt komen. Wij zijn vroegtijdig en goed op de hoogte over wat er speelt waardoor geen kans u ontgaat.

Doelgericht

Bij Hogenhouck vindt u geen 'uurtje factuurtje' instelling, maar een transactiegerichte mentaliteit. Op weg naar een transactie kunt u op problemen stuiten: betrokken adviseurs maken dan het verschil. Wij anticiperen op mogelijke problemen en lossen deze vroegtijdig op. Het voordeel voor u? Geen ergernis, een prettige snelheid van handelen, een vermindering van risico's en grotere kans op een goed resultaat.

Relatie

Koop of verkoop is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een ondernemer. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het realiseren van de transactie. Wij hechten waarde aan een solide relatie met onze opdrachtgever die niet stopt bij de afronding van de overeenkomst. Onze transactiegerichtheid gaat dus niet ten koste van onze relatie.

Creatief

"Niet rechtsom, dan linksom!". Of het nu gaat om het vinden van een (ver)koper, dealissues of om het realiseren van financiering: wij wenden al onze creativiteit aan om de beste oplossing voor u te vinden. Onze passie voor het vak is een vruchtbare bodem voor creativiteit en inventiviteit.

Commitment

De transactie is voor u van het grootste belang, maar ook voor ons. In zo’n belangrijk proces is niets vervelender dan een adviseur die niet goed bereikbaar is en vertraging veroorzaakt. Wij handelen vanuit het continue besef dat wij uw levenswerk (ver)kopen. Wij zijn dus altijd bereikbaar, ook in de avonduren en het weekeinde. 

Opdrachtgevers over ons

Hogenhouck kan u vertellen hoe goed haar dienstverlening is, wij geven er de voorkeur aan onze opdrachtgevers zelf aan het woord te laten. De resultaten van ons cliënttevredenheidsonderzoek treft u hier.