Overzicht transacties

afbeelding1

ETTU en Wortell

De ICT-dienstverleners Wortell uit Lijnden en ETTU uit Gouda fuseren en gaan samen verder onder de naam Wortell. Ze wordt daarbij ondersteund door investeringsmaatschappij Holland Capital. Hogenhouck legde het contact tussen de partijen en begeleidde het fusietraject. Er staat nu een sterke en kapitaalkrachtige Microsoft speler met veel ambitie om te groeien, zowel autonoom als via overnames.

Lees meer

atg-europe

ATG Europe

ATG Europe Holding is door Hogenhouck, in samenwerking met haar debt advisory partner Roodhals Capital, begeleid inzake een herfinanciering gericht op een nieuwe kapitaalstructuur die past in haar groeistrategie.

Lees hier het interview met de ondernemer

swa

Sports World

TrainMore versterkt zich met de overname van Sports World Amsterdam. Sinds 1989 is Sports World actief in Amsterdam als de leefstijl- en gezondheid specialist. TrainMore heeft locaties in o.a. Amsterdam (5 locaties), Rotterdam, Utrecht (2 locaties), Haarlem, Groningen, Den Haag en Eindhoven. Recent hebben Hogenhouck en Roodhals Capital acquisitiefinanciering voor The Urban Gym Group, bekend van de landelijke actieve fitness keten TrainMore, Clubsportive en High Studios, opgehaald.

Lees meer

246x0w-1

Koninklijke Peitsman

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Koninklijke Peitsman, groothandel voor de woning- en projectinrichting, ondersteund bij de verkoop aan UNILIN, onderdeel van Mohawk Industries Inc. (NYSE: MHK), wereldwijd leider in de productie en distributie van vloeren.

Lees meer

trainmore-logo-2

TrainMore

Hogenhouck heeft, in samenwerking met haar debt advisory partner Roodhals Capital en BarentsKrans (legal), de aandeelhouders van The Urban Gym Group, bekend van de landelijke actieve fitness keten TrainMore, Clubsportive en High Studios, ondersteund bij het arrangeren van groeikapitaal bij Dutch Mezzanine Fund en Rabobank.

Lees meer

logo-black-1

Hike One

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Hike One begeleid bij de verkoop van een minderheidsbelang aan het management. Hike One is een leidende digital agency, actief in verschillende industrieën, en richt zich op het ontwikkelen van gebruikersinterfaces voor zowel fysieke producten, als voor mobiele apps en websites. Hogenhouck trad op namens de verkopers.

vistapaint

Vistapaint

Vistapaint B.V. (onderdeel van International Vistapaint Holding B.V.) neemt de activiteiten van Universal Imports bvba op het gebied van Aguaplast™ en Red Devil® over. Met deze overname kan Vistapaint haar opdrachtgevers nog meer knowhow, een breder pallet aan verf oplossingen en producten aanbieden. Door deze strategische overname verwacht Vistapaint haar positie als onafhankelijke verfspecialist verder te kunnen versterken en uitbouwen.

Lees meer

logo-novaccent-witte-achtergrond

Nováccent

Nováccent en Tesorion gaan samen. Met de aanwezige expertise ondersteunt Nováccent haar opdrachtgevers bij de dagelijkse Cyber Security operatie, IT-operatie en complexe Security, Data en IT- vraagstukken. Nováccent maakt organisaties weerbaar tegen Cybercrime en fraude en zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen focussen op hun core business. Hogenhouck heeft Nováccent begeleid.

logo-hillsafety2-1

Hillsafety

PBT Holding (onderdeel van Scheybeeck Investments) neemt de aandelen Hillsafety en GM Groep over van GM Holding. Met deze strategische samenwerking kan PBT haar opdrachtgevers nog meer knowhow, een breder pallet aan smart security oplossingen en leveringsgaranties aanbieden. Daarmee verwacht PBT haar positie als onafhankelijke integrale security system specialist verder te kunnen versterken en uitbouwen. Hillsafety blijft onder eigen vlag opereren en de dagelijkse leiding blijft in handen van directeur Han Kalkman.

Lees meer

printcontroljpg-1

PrintControl

PrintControl en Office Group Belgium gaan een samenwerking aan. Met de samenwerking tussen de twee ondernemingen verstevigen zij de positie als specialist in documentoplossingen in Nederland en België. Office Group Belgium is specialist in het beheren van documentstromen en heeft diverse vestigingen. PrintControl is als onafhankelijk specialist in documentoplossingen al 15 jaar actief op de Nederlandse markt en blijft onder eigen naam zelfstandig opereren. Met een eigen sales en service organisatie beheert PrintControl, onder contract, bijna 3000 machines van de merken Konica Minolta, Kyocera en HP. Hogenhouck heeft PrintControl begeleid.