Overzicht transacties

trainmore-logo-2

TrainMore neemt New York Gym Amsterdam over

TrainMore heeft New York Gym Amsterdam overgenomen. Deze overname past in de groeistrategie van TrainMore in een hyper competitieve markt.

Lees meer

logo-hotbath-2

Hotbath verkocht aan Zweedse FM Mattsson Mora Group

Het Nederlands/Italiaanse bedrijf Hotbath – specialist in Italiaanse kwaliteitskranen – is overgenomen door de Zweedse FM Mattsson Mora Group, de grootste Scandinavische producent van mengkranen.

Lees meer

korton-logo

Korton Software verkocht aan Total Specific Solutions

Door middel van een carve-out is Korton Software afgesplitst van Korton Group en verkocht aan Total Specific Solutions (vertical market software). Korton Software levert softwareoplossingen in het mobiliteits- en personentransport domein. Door deze afsplitsing krijgen zowel het softwarebedrijf als het resterende Managed Cloud Services bedrijf de juiste focus voor de volgende fase.

Lees meer

logo-petersburg

Ingenieursbureau Petersburg Consultants verkocht aan Lievense Holding

Ondernemers Bas Oberndorff en Jeroen Thijs hebben ingenieursbureau Petersburg Consultants verkocht aan advies- en ingenieursbureau Lievense. Petersburg heeft een onderscheidende expertise op het gebied van hoogspanning, de gerelateerde infrastructuur en de invloed om de omgeving.

Lees meer

afbeelding1

ETTU en Wortell

De ICT-dienstverleners Wortell uit Lijnden en ETTU uit Gouda fuseren en gaan samen verder onder de naam Wortell. Ze wordt daarbij ondersteund door investeringsmaatschappij Holland Capital. Hogenhouck legde het contact tussen de partijen en begeleidde het fusietraject. Er staat nu een sterke en kapitaalkrachtige Microsoft speler met veel ambitie om te groeien, zowel autonoom als via overnames.

Lees meer

atg-europe

ATG Europe

ATG Europe Holding is door Hogenhouck, in samenwerking met haar debt advisory partner Roodhals Capital, begeleid inzake een herfinanciering gericht op een nieuwe kapitaalstructuur die past in haar groeistrategie.

Lees hier het interview met de ondernemer

swa

Sports World

TrainMore versterkt zich met de overname van Sports World Amsterdam. Sinds 1989 is Sports World actief in Amsterdam als de leefstijl- en gezondheid specialist. TrainMore heeft locaties in o.a. Amsterdam (5 locaties), Rotterdam, Utrecht (2 locaties), Haarlem, Groningen, Den Haag en Eindhoven. Recent hebben Hogenhouck en Roodhals Capital acquisitiefinanciering voor The Urban Gym Group, bekend van de landelijke actieve fitness keten TrainMore, Clubsportive en High Studios, opgehaald.

Lees meer

246x0w-1

Koninklijke Peitsman

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Koninklijke Peitsman, groothandel voor de woning- en projectinrichting, ondersteund bij de verkoop aan UNILIN, onderdeel van Mohawk Industries Inc. (NYSE: MHK), wereldwijd leider in de productie en distributie van vloeren.

Lees meer

trainmore-logo-2

TrainMore

Hogenhouck heeft, in samenwerking met haar debt advisory partner Roodhals Capital en BarentsKrans (legal), de aandeelhouders van The Urban Gym Group, bekend van de landelijke actieve fitness keten TrainMore, Clubsportive en High Studios, ondersteund bij het arrangeren van groeikapitaal bij Dutch Mezzanine Fund en Rabobank.

Lees meer

logo-black-1

Hike One

Hogenhouck heeft de aandeelhouders van Hike One begeleid bij de verkoop van een minderheidsbelang aan het management. Hike One is een leidende digital agency, actief in verschillende industrieën, en richt zich op het ontwikkelen van gebruikersinterfaces voor zowel fysieke producten, als voor mobiele apps en websites. Hogenhouck trad op namens de verkopers.