Jubileumfeest Hogenhouck m&a 15 jaar

Mede dankzij jou bestaat Hogenhouck m&a inmiddels alweer 15 jaar. Deze bijzondere mijlpaal willen we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we jou en je partner van harte uit om samen met ons het glas te heffen op dinsdag 21 juni in Huis te Werve in Rijswijk.

Hogenhouck werd op 1 mei 2007 opgericht door Mark van Beusekom en Rik Stikkelbroeck. In de afgelopen 15 jaar waren we betrokken bij zo’n 200 transacties en is ons team flink gegroeid. In die tijd hebben we vele ondernemers goed leren kennen. Eigengereide ondernemers, energieke ondernemers, excentrieke ondernemers, eigenwijze ondernemers, verlegen ondernemers, altijd-aan-staan ondernemers, puntjes-op-de-i ondernemers; we mochten ze allemaal bijstaan bij belangrijke stappen in hun carrière. Of het nou ging over het instappen in een nieuw bedrijf, het verder groeien door overname of de verkoop van hun onderneming. Velen van hen zien en spreken we nog steeds. En daar zijn we best een beetje trots op. Want als mens en als team is dat wat ons boeit; de mens achter de ondernemer. Dankzij jullie heeft onze missie ‘Ondernemers verder brengen’ in de afgelopen tijd steeds meer betekenis en invulling gekregen. 

Nu, 15 jaar later, is Hogenhouck m&a uitgegroeid tot een toonaangevende m&a boutique. We kijken terug op vele mooie, spannende en vaak ook emotionele momenten.

Op 21 juni willen we alle bijzondere mensen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt bij elkaar brengen op een spetterende feestavond op de mooie historische buitenplaats Huis te Werve in Rijswijk. Jij en je partner zijn daarbij natuurlijk van harte uitgenodigd. We beginnen om 17:00 met de inloop onder het genot van een glaasje champagne. Voor een heerlijk diner wordt natuurlijk gezorgd evenals voor een spetterende muzikale omlijsting.

We zien jullie graag op 21 juni. Laat je even weten of je komt? Dat kan eenvoudig door te klikken op onderstaande button.

Met feestelijke groet,

Het Hogenhouck Team

 

Jubileumfeest Hogenhouck m&a 15 jaar

Dinsdag 21 juni; 17:00 uur

Huis te Werve

Van Vredenburchweg 103

2283 TC, Rijswijk