De koop, verkoop en funding van je bedrijf. Dat is een onderneming op zich.

Als ondernemer komt er een moment waarop je denkt aan de verkoop van je bedrijf. Aan het overnemen van een andere onderneming. Of aan de best passende vermogensstructuur voor je bedrijf. Dan is het goed om je te realiseren dat zo’n proces iets heel anders is dan je dagelijkse business als ondernemer.

Business as unusual

Of je nu nadenkt over verkoop of kijkt naar aankoop of de beste funding, er komen allerlei zakelijke en persoonlijke keuzes op je af. En je krijgt te maken met allerhande vragen, financiële termen en juridische aspecten. Dat is niet iets wat je er zo maar even bij doet. Zo’n proces is een onderneming op zich.

Geen business as usual

  • Hoe maak je in dit proces de juiste afwegingen voor jezelf en voor je onderneming?
  • Hoe houd je de regie over je toekomst?
  • En hoe ga je om met nieuwe inzichten, die in de loop van het proces ontstaan?

Voor jou als ondernemer is dit geen ‘business as usual’. Maar voor Hogenhouck is dit de dagelijkse praktijk.

Zo gaan we te werk

We kennen veel van onze opdrachtgevers al lange tijd, ook vanuit onze kennis van sectoren. We verdiepen ons in de onderneming en denken al ruim voor een verkoop- of aankooptraject vrijblijvend met je mee. Tot de tijd rijp is om aan de slag te gaan. Door middel van een opdrachtbrief starten wij een traject en weet je precies welke afspraken daarvoor gelden. Wij werken met een fee voor enkele fases gedurende het traject en een fee bij een succesvolle transactie. Ieder verkoop- of aankoopproces wordt uitgevoerd door een vast team met een van de Hogenhouck partners, directors en analisten. Zij zijn het aanspreekpunt voor jou en je financiële team of adviseurs.

Jouw betrokken M&A-partner

Als ondernemende, betrokken M&A-partner zien wij het als onze missie om jou in de best mogelijke positie te brengen en te houden. De uitkomst van zo’n proces is namelijk allesbepalend voor jou en je onderneming. Wij voelen die verantwoordelijkheid en leveren gezamenlijk een teamprestatie van hoog niveau. Jij vormt daarin de spil. Wij werken met passie, energie en creativiteit aan het beste resultaat.

De mens achter de deal

Hoe spannend de onderhandeling, hoe intensief de gevraagde inspanning en hoe dicht bij de finish ook: wij denken altijd vanuit jouw belang. De mens achter de deal, dát is wat ons drijft en inspireert. Dat klinkt dan misschien ‘unusual’ in de wereld van finance, maar wij zouden het niet anders willen.

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.