Funding van je bedrijf. Het vermogen om te groeien.

Na jarenlang keihard ondernemen, heeft jouw bedrijf zich bewezen met een duidelijk verdienmodel. Je ziet kansen om fors marktaandeel te verwerven en te groeien om je droom te verwezenlijken. Maar heb je niet de financiële middelen voor je organisatie om deze stappen te zetten. En wellicht is er een medeaandeelhouder(s) die dit als een goed moment ziet om afscheid te nemen. Een dilemma waarbij een financiële partner en een goede vermogensstructuur uitkomst kan bieden. Zonder de regie kwijt te raken.

De volgende stap voor je onderneming

De keuze voor deze partner en de investeringscondities zijn allesbepalend voor de verdere uitbouw van je onderneming. Het is belangrijk dat alle kaarten op tafel liggen en dat de betrokken partijen met dezelfde ambitie en verwachtingen bouwen aan de volgende stap van je onderneming. Wat is daarvoor de beste vermogensstructuur en welke condities zijn doorslaggevend?

Onze ervaring in capital advisory

Je komt terecht in een wirwar van financiële termen en juridische clausules. Van partijen die waarschijnlijk nieuw zijn voor je. Hoe maak je de beste keuze? Dat is voor jou geen dagelijkse kost en je wilt daar wel de beste afweging in maken. Als Hogenhouck begeleiden wij jou in deze nieuwe wereld.  Zodat jij je kunt richten op de toekomst van je bedrijf en het verwezenlijken van je zakelijke dromen.

We bouwen samen de business case

  • We brengen de key value drivers, groeiambitie en financieringsbehoefte in beeld
  • We presenteren de onderneming in een investeringsmemorandum
  • We leggen contact met interessante partijen en zorgen voor een persoonlijke kennismaking
  • We definiëren het vervolgproces
  • We onderhandelen over structuur, waardering en condities
  • We zorgen voor een intentieovereenkomst
  • We coördineren het boekenonderzoek
  • We regisseren de participatieovereenkomst en closing van de transactie

 

 

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.