Fusiegolf in IT

Fusiegolf in IT-sector door groeiambities

Door een toenemende complexiteit in het beheren van IT-werkplekken wordt schaalgrootte steeds belangrijker voor IT-bedrijven. Er is steeds meer behoefte aan specialistische kennis en een bepaalde bedrijfsomvang om klanten goed te kunnen bedienen.

Bedrijfsomvang zal verder groeien

Experts noemen een richtbedrag van Euro 50 miljoen omzet als toekomstige bedrijfsomvang. Door de stabiele inkomstenstroom van klanten die IT-diensten op abonnementsbasis afnemen, staan met name kleinere en regionale spelers in de spotlights van investeerders en grotere marktpartijen.

Overnemen of overgenomen worden

“IT-aanbieders zullen ofwel verder willen groeien door overnames of worden zelf een overnamekandidaat”, aldus Rik Stikkelbroeck van Hogenhouck m&a.

Lees meer hierover in het gehele artikel in het Financieele Dagblad:

https://fd.nl/ondernemen/1349862/overnamegolf-onder-regionale-it-bedrijven

Betrokken teamleden

Rik Stikkelbroeck
Managing Partner

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.