Internationaal

Ondernemers laten zich niet beperken door grenzen. Internationaal zakendoen zit in het DNA van het Nederlandse bedrijfsleven. Een  substantieel en groeiend aantal transacties waarbij Hogenhouck betrokken is, gaat over de landsgrenzen heen. Om ondernemers optimaal te ondersteunen in hun internationale ambities, is Hogenhouck partner van CDI Global. CDI Global is opgericht in 1973 en richt zich op ondernemers in het middensegment.

CDI Global

  • Opgericht 1973
  • Focus op middensegment
  • 23 landen
  • 50 aangesloten kantoren
  • 1.600 transacties

Sectorkennis

Met de kennis en expertise van CDI Global hebben we gedetailleerd inzicht in bewegingen en trends in veel sectoren in verschillende regio’s en landen. En met de lokale connecties in de landen waar CDI actief is, kunnen we dit voor ondernemers vertalen in concrete kansen voor verkoop, fusies of overnames.

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.