Smart Engineering

Hoe bouw ik waarde op in de ingenieurssector?

Hoe bouw ik waarde op in de ingenieurssector?

‘Smart Engineering’ is de combinatie van adviesdiensten en digitale oplossingen om meer toegevoegde waarde te leveren in de ingenieurssector. Door te focussen op een bepaald segment, kun je opgedane kennis en ervaring ondersteunen met eigen digitale oplossingen en steeds beter benutbare ‘big data. Dit biedt meer perspectieven om nieuwe diensten aan te bieden aan opdrachtgevers, bijvoorbeeld in een abonnementsmodel of in nieuwe projectvormen op basis van meetbare doelstellingen.

Tegelijkertijd is verdergaande digitalisering een noodzaak vanuit de schaarste aan talent. Je wilt medewerkers inzetten waar zij het best tot hun recht komen en met hen mogelijkheden creëren voor innovatie.

Bekijk hier de infographic over Smart Engineering
Bekijk hier de infographic over Smart Engineering

Ontwikkelingen in de markt

  • 3D Bouw Informatie Model (BIM)
  • Energietransitie, offshore wind
  • Sensoren, data, kunstmatige intelligentie
  • Ontwikkelen in partnerships
  • Smart cities en mobility

Wie kan u hier meer over vertellen?

Mark van Beusekom
Managing Partner

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.