Marktthema’s

Regelmatig bundelen wij de inzichten en informatie over marktthema’s die wij zien en hoe deze bijdragen aan groei van ondernemingen en waarde-ontwikkeling.

Tijdens ondernemerssessies die wij organiseren, nodigen wij relaties en opdrachtgevers uit om hun visie op een marktthema te delen met andere ondernemers in een sector, onder leiding van Ben van der Burg, commentator BNR Nieuwsradio en maker van de podcast De Technoloog.

We zien deze ondernemerssessies als een mooie invulling van onze positie als ‘bedrijvenmakelaar’. Van elkaar kun je immers leren. En het is leuk om elkaar op persoonlijk vlak te leren kennen en te horen hoe een koop/verkooptraject in zijn werk gaat.

Journey to the Cloud
Smart Engineering
Trade in Transformation
Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.