Werken bij Hogenhouck

Boeit de dynamiek van het ondernemerschap je? Op het gebied van mergers and acquisitions en capital advisory vind je bij Hogenhouck uitdagende functies en stages. Ook zoeken we regelmatig stagiairs communicatie of business development.

Wij bieden je een plek in een enthousiast team, waarin hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor plezier. Ons kantoor op de Lange Voorhout in Den Haag is comfortabel en modern ingericht en voor de gezamenlijke lunch én goede koffie wordt dagelijks gezorgd. Uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding. En als we elkaar goed aanvullen kan het zomaar zijn dat we je na je afstuderen en stageafronding vragen bij ons in dienst te komen.

HBO-stage Communicatie & Marketing

Februari – juni 2020

Help jij mee om ons merk op een verrassende manier uit te bouwen?

Onze nieuwe identiteit en website zijn kort geleden gelanceerd. We hebben volop plannen voor meer communicatie en zijn dan ook op zoek naar een energieke stagiair marketing en communicatie (3e jaar HBO) om ons verhaal verder uit te dragen.

Jij kunt ons helpen bij het vergroten van de online vindbaarheid van onze klantverhalen, het maken en plaatsen van social media content, het organiseren van evenementen voor ondernemers en het bijhouden van onze website. Alle aspecten van marketing & communicatie komen dus aan de orde en je hoeft je zeker niet te vervelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita van den Hoek, Marketing Director. Bel 070 346 4630 of stuur een mail aan avandenhoek@hogenhouck.nl.

Praktijkstage Mergers & Acquisitions

Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen. De juiste mensen, die zich thuis voelen in een wereld waarin ondernemers – onze opdrachtgevers – centraal staan. Met volop afwisseling en eigenheid. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt.

Ben je in de eindfase van je bachelor of master bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskunde? Dan ben je vier maanden of meer welkom in ons team. Je doet onderzoek naar marktsegmenten en marktspelers, werkt mee aan pitches en informatie memoranda, helpt longlists van potentiële kopers opstellen, maakt analyses en bouwt financiële modellen. Zo krijg je écht inzicht en draai je mee in het hele proces van fusies en overnames. En nog belangrijker: ervaar je ondernemerschap van dichtbij, zowel door te werken voor onze opdrachtgevers als bij ons als bureau.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rik Stikkelbroeck, Partner. Bel 070 346 4630 of stuur een mail aan rstikkelbroeck@hogenhouck.nl

“Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen.”

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.