Werken bij Hogenhouck

Op het gebied van mergers and acquisitions en capital advisory vind je bij Hogenhouck uitdagende functies en stages. Is dit jouw wereld en boeit de dynamiek van het ondernemerschap je? Reageer op een van de vacatures of stageplaatsen of neem contact op met Rik Stikkelbroeck via + 31 70 346 4630.

Praktijkstage Mergers & Acquisitions

Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen. De juiste mensen, die zich thuis voelen in een wereld waarin ondernemers – onze opdrachtgevers – centraal staan. Met volop afwisseling en eigenheid. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt.

Ervaar ondernemerschap van dichtbij

Ben je in de eindfase van je bachelor of master bedrijfseconomie, econometrie of bedrijfskunde? Dan ben je vier maanden of meer welkom in ons team. Je doet onderzoek naar marktsegmenten en marktspelers, werkt mee aan pitches en informatie memoranda, helpt longlists van potentiële kopers opstellen, maakt analyses en bouwt financiële modellen. Zo krijg je écht inzicht en draai je mee in het hele proces van fusies en overnames. En nog belangrijker: ervaar je ondernemerschap van dichtbij, zowel door te werken voor onze opdrachtgevers als bij ons als bureau.

Afstuderen bij Hogenhouck

Je krijgt een marktconforme stagevergoeding, een mooie werkplek, een gezellig team en begeleiding door een partner. Ook kun je je afstudeeropdracht schrijven. En als we elkaar goed aanvullen kan het zomaar zijn dat we je na je afstuderen en stageafronding vragen bij ons in dienst te komen.

“Een ondernemende M&A-adviseur als Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen.”

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.