Dit zijn de nieuwe collega's van Hogenhouck m&a

Welkom nieuwe teamleden!

In het kader van hun (afstudeer)stage zijn Lisa Boltje, Jason de Haas en Tom Dortants begonnen als junior analist en Maren van der Burght is begonnen als communicatie- en marketingstagiaire. Hogenhouck is een organisatie waar kennis en ontwikkeling centraal staat. En waar kan je het fusie- en overnamevak nou beter leren dan bij een m&a boutique?

Stagiairs bij Hogenhouck m&a houden zich bezig met veel facetten van het proces. Ze maken bijvoorbeeld sectoranalyses en pitches, ze doen financiële analyses en helpen mee om informatie memoranda op te stellen. Ze worden betrokken in het gehele (ver)koopproces door het ondersteunen van de teamleden. De meeste stagiairs hebben een financiële, commerciële of managementachtergrond.

Tom Dortants

Sinds juli 2020 is Tom toegevoegd aan het Hogenhouck team. Tom is een echte teamplayer. Hij werkt graag met mensen van verschillende achtergronden. Tom heeft een bachelor International Business aan Maastricht University afgerond en is nu bezig met een Master International Management (CEMS).
Lees hier meer over Tom

Lisa Boltje

Lisa werkt sinds augustus bij ons. Ze is enthousiast, heeft oog voor details en is leergierig. Lisa zit in de laatste fase van de studie International Business Administration aan de Erasmus University in Rotterdam. Het spreekt haar aan dat je bij Hogenhouck een ondernemer aan zowel de koopkant als aan de verkoopkant kunt adviseren.
Lees hier meer over Lisa

Jason De Haas

Jason is per september 2020 begonnen met zijn afstudeerstage. Hij zit in de afrondende fase van zijn studie International Business aan de Haagse Hogeschool. Bij Hogenhouck wil hij zich verdiepen in verschillende ondernemingen en daarnaast een relatie opbouwen met de ondernemer.
Lees hier meer over Jason

Maren van der Burght

Ook Maren is per september 2020 werkzaam bij Hogenhouck. Maren is creatief, nieuwsgierig en enthousiast. De studente Communicatie, International Event, Music and Entertainment studies aan Fontys in Tilburg houdt zich voor Hogenhouck bezig met communicatie en marketing. Ook doet ze onderzoek en schrijft ze een strategisch communicatieadvies.
Lees hier meer over Maren

Hogenhouck heeft ieder half jaar meerdere stageplaatsen beschikbaar. Meer informatie over onze stageplekken zijn te vinden op onze Werken bij Hogenhouck pagina.

Betrokken teamleden