Werken bij Hogenhouck

Boeit de dynamiek van het ondernemerschap je? Op het gebied van mergers and acquisitions en capital advisory vind je bij Hogenhouck uitdagende functies en stages.

Een team van ondernemende M&A-adviseurs bij Hogenhouck bestaat bij de gratie van: Mensen. De juiste mensen, die zich thuis voelen in een wereld waarin ondernemers – onze opdrachtgevers – centraal staan. Met volop afwisseling en eigenheid. We zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat niet in standaard mensen en standaard oplossingen denkt.

Steeds meer ondernemers weten Hogenhouck inmiddels te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar M&A Associates en M&A Analisten die ons team komen versterken.

Kom met ons kennismaken op Circuit Zandvoort op donderdag 2 juni

Ben jij in de eindfase van je Master in Finance of STEM en (bijna) klaar voor een baan in M&A? Kom dan met ons kennismaken op Circuit Zandvoort.

Wij ondersteunen al enkele jaren de 19-jaar jonge coureur Loek Hartog. Dit jaar rijdt hij in de Porsche Mobil 1 Supercup (het ‘voorprogramma’ van de Formule 1) en de Porsche Carrera Cup Deutschland.

Wij willen jou graag op donderdagavond 2 juni inspireren met het verhaal van Loek Hartog én natuurlijk wat raceplezier laten beleven op het Circuit Zandvoort, van 16:00 uur tot 21:00 uur. Wil je kans maken op een plek bij dit evenement? Stuur dan je CV en motivatie voor een M&A carrière naar werkenbij@hogenhouck.nl. We laten je snel weten of jij op het circuit gaat racen.

 

Wil je op de hoogte blijven van Hogenhouck m&a? Bekijk ons Instagram account: Werken bij Hogenhouck en volg ons op LinkedIn.

Teamleden worden medeaandeelhouder bij Hogenhouck m&a

“Een ondernemend M&A-bedrijf als Hogenhouck bestaat bij de gratie van mensen.”

Vacatures

M&A Associate
M&A Analist
M&A Stages