Over ons

De wereld digitaliseert en globaliseert. En dat gaat razendsnel. Hoe blijf je dan als bedrijf relevant? Dát is een serieuze uitdaging. Een bedrijf overnemen of je onderneming verkopen, kan versneld nieuw perspectief bieden. Voor je onderneming om verder te groeien of voor jezelf om een nieuwe weg in te slaan. Hogenhouck begeleidt en adviseert ondernemers bij deze allesbepalende stap in ondernemerschap.

Track record in fusies en overnames

Hogenhouck loopt al een tijdje mee in de wereld van fusies en overnames. We hebben dan ook een sterk portfolio opgebouwd in de loop der jaren. Sinds 2007 begeleidden wij ruim 130 fusies en bedrijfsovernames, veelal met een omvang tussen de 5 en 150 miljoen euro. Onze opdrachtgevers zijn doorgaans ondernemers met technologie-gedreven bedrijven in sectoren als IT, (groot)handel, adviesbureaus, food,  lifestyle. We zijn trots op ons track record én vooral op de schat aan onbetaalbare ervaring die we hebben opgebouwd.

Mark van Beusekom
Managing Partner

Mark van Beusekom Hogenhouck m&a

“We spreken dezelfde taal met een krachtige aanpak.”

Sluit Menu

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.